Galletas de chocolate. Fotografía y estilismo: LEE BLAYLOCK. Receta en Vogue Entertaining + Travel - Febrero 2007, de Sophia Young, via TASTE | Chocolate Biscuits. Photography and stylism: LEE BLAYLOCK. Recipe in Vogue Entertaining + Travel - February 2007, by Sophia Young, via TASTE |
ES | ¡Hola amigos! Hoy debe ser uno de los lunes más difíciles de comenzar del año (sólo superado por el primer lunes de vuelta de las vacaciones de verano). La Navidad ya acabó y a mí siempre me queda esa sensación de 'por fín se acabó...' Aunque nunca pensé que acabaría cansándome de un exceso de regalos, compras, fiestas y dulces, la Navidad tiene esa capacidad de acabar siendo demasiado intensa.
Ya hemos vuelto todos a las rutinas de la vida real, incluida yo. Así que siguiendo con mi rutina de cada lunes en mi blog, hoy he traido una receta fácil y muy popular: las galletas de chocolate*, para acompañar un café caliente en cualquier mañana de este frio enero. ¡Qué tengáis una feliz semana! Nos vemos en ChicDecó.
*Ver receta bajo el texto en inglés
EN | Hello my friends! Today must be one of the most difficult Mondays of the year. It's so difficult to get started. Christmas has now finished and I always end up thinking to myself 'thank God, Christmas is over...' Even though I never thought I could get tired of shopping, presents, parties and food, in Christmas time you can definitely end up saying 'please no more'.
Everyone has now come back to their normal life routines, including myself. So following my usual Monday routine in my blog, today I'm bringing a simple and very popular recipe: chocolate biscuits*, to have with a nice hot coffee in any morning of this cold January. Have a lovely week everyone! See you in ChicDecó.
*See recipe below under Spanish text
Galletas de chocolate
Chocolate biscuits
Preheat oven to 180°C. Using an electric mixer, beat sugars, butter and vanilla until fluffy. Add eggs, one at a time, beating after each. Sift flour, cocoa, baking powder and 1 teaspoon salt over. Add dark and milk chocolate and stir to combine. Roll 1/2 tablespoonfuls of mixture into balls and place on baking paper-lined oven trays, flatten slightly with the palm of your hand, then bake for 8 minutes. Cool biscuits on trays. |
0 comments:
Post a Comment